Lustgården AB söker en glad lokalvårdare för omväxlande städuppgifter på heltid

Lokalvårdare

Välkommen med din ansökan till niklas@fastighet-lustgarden.se.

Lustgården AB söker en glad lokalvårdare för omväxlande städuppgifter på heltid

Lustgården är en familjeägd koncern som grundades i Jönköping 1984. Visionen är att utveckla och förvalta bostäder samt lokaler där hyresgäster trivs.

Som lokalvårdare hos Lustgården arbetar du i första hand med trappstädning i våra fastigheter, där du med omtanke och öga för detaljer vill göra det bästa för våra kunder. Som lokalvårdare är även du en del det lilla och glada team som sköter våra fastigheter.

Arbetsuppgifter:
Att arbeta med lokalvård hos Lustgården innebär att hålla rent och snyggt i våra trapphus, korridorer, entréer, hissar, tvättstugor och övriga gemensamma utrymmen. Kontorsstädning av företagets kontor ingår. Du behöver vara i god fysisk kondition då städningen kan vara fysiskt krävande.

Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
• Du behöver trivas i ett serviceyrke och uppskatta mötet med andra människor.
• Du behöver kunna samarbeta och ha en förmåga att arbeta självständigt samt lätt för att läsa och förstå instruktioner.
• Grundläggande kunskaper i det svenska språket är ett krav, detta bland annat för att kunna förstå och hantera kemikalier och miljöaspekter i arbetet.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Tillsvidareanställning med en initial provanställning.

Omfattning:
Heltid.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan till niklas@fastighet-lustgarden.se.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Järvhammar, tel 070-930 55 50 alt niklas@fastighet-lustgarden.se