Exploatering

Nära staden och naturen, med kontinenten runt hörnet

I Hyllie, i utkanten av Malmö byggs en stadsdel som planeras rymma 10 000 bostäder och lika många arbetsplatser. Med målet att bli den mest klimatsmarta stadsdelen i Sverige och en global förebild är det ett modernt område som växer fram. I projekten kv. Ask 2 producerar vi moderna högkvalitativa hyresrätter.

I attraktiva Hyllie ligger våra klimatsmarta hyresrätter med fantastiskt läge, nära till allt du kan tänkas behöva, på båda sidor av sundet, och samtidigt med naturen runt hörnet. Både motionsslinga och ett utomhusgym finns i omedelbar närhet.

Lägenheterna i Ask 2, som stod inflyttningsklara i augusti 2016 är i varierande storlekar, från ett till fyra välplanerade rum och kök. De har genomgående exklusiva materialval, som plankgolv och kvalitetskök från HTH. Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Innergården är en grön oas med bland annat olika typer av ätbar grönska, blommande träd, och sittplatser. Det finns även en liten lekyta för de yngsta.

Alldeles nära Ask 2 är ligger Hyllievångsskolan för årskurserna 1-6 samt en förskola. Här byggs även en idrottshall i anslutning till skolan, som har gymnastikinriktning.

Lustgården möter väl de krav som ställs på att bygga i en klimatsmart stadsdel, genom att bygga enligt Miljöbyggnad Silver, Miljöbyggprogram Syd samt installera en större solfångaranläggning på södra husets tak.

Projekt
Kv Ask 2
Område
Malmö
Inflytt
Hösten 2017
Antal hyresrätter
82
Kontakt
Angelica Järvhammar
0709-30 69 30
Epost
Kontakt
Daniel Alm
0725-44 65 25
Epost