Exploatering

Lika delar stadsliv och skärgård

På Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm, med Djurgården rakt över vattnet och Gamla Stan på andra sidan ligger bostadsrättsföreningen Magasin IV. Fastigheten byggdes 1931 och var ursprungligen en lagerbyggnad. Nu rymmer den 62 moderna lägenheter med stora fönster och takterrasser med fantastisk utsikt. Nya Kvarnholmen blir ett område med plats för ca 2500 bostäder med ett unikt och mycket attraktivt läge i Stockholm.

Det är FastighetsCompagniet, ett av Lustgårdenkoncernens dotterbolag, som byggt och sålt lägenheterna i de gamla lagerlokalerna i Magasin IV. FastighetsCompagniet bygger, utvecklar och förädlar bostäder i Stockholmsområdet. Inriktningen är fastighetsprojekt i mycket attraktiva lägen, där vi kan erbjuda högkvalitativa objekt med exklusiva materialval, centrumnära och gärna vid vatten.

Både stadspuls och skärgårdslugn
Magasin IV ligger vackert på Kvarnholmen, med en fantastisk utsikt. Den gamla lagerbyggnaden rymmer numera 62 toppmoderna, fullt utrustade våningar med stora fönster och takterrasser. Slussen är tio minuter bort med buss eller bil, det tar några minuter till Nacka och femton minuter med båt till Nybrokajen.

Området har alla de bekvämligheter man behöver, mataffärer, restauranger och kaféer. I anslutning till Magasin IV byggs också ett kulturhus.

Projekt
Magasin 4
Område
Kvarnholmen
Färdigt
2015
Kontakt
Niklas Järvhammar
0709-30 55 50
Epost
Kontakt
Daniel Alm
0725-44 65 25
Epost